Niet gecategoriseerd

Waarom een Geboorteposter?

Waarom ik voor een geboorteposter koos …

Heb jij al eens van geboorteposters gehoord? Wel, ik ook niet, voordat ik op de website van babydruk.nl terecht kwam. Mijn probleem was gelijk opgelost. Een uniek geschenk vinden voor het pasgeboren dochtertje van mijn beste vriendin was immers geen gemakkelijke opgave, tot ik op de geboorte polsters botste. Nu zit ik voor jaren goed, laat die baby’s maar komen.

Volledig te personaliseren geboorteposters

Ik ben nu eenmaal niet het type dat iets van de geboortelijst koopt. Daarmee maak ik het mezelf echter wel moeilijk. Maar op de website van babydruk.nl vond ik het perfecte geschenk. Heel wat van mijn vriendinnen zullen in de toekomst een gepersonaliseerde geboorte poster ontvangen. Wat ik er zo leuk aan vindt? Wel, niet alleen gaat het om een prachtige tekening of noem het gerust een kunstwerk, je kunt er ook de naam, de geboortedatum en het gewicht op kwijt. En dit allemaal op een 1:1 schaal. Geboorte posters vallen dus volledig op maat te maken en je geeft telkens een uniek cadeau dat ongetwijfeld een blijvend plekje aan de muur verovert. Geweldig!

Alternatieven zat met de geboorteposter

Je kunt een realistische afmeting van de baby op je geboorteposter laten drukken, maar in de toekomst kies ik ongetwijfeld ook voor enkele andere varianten. Je kunt immers ook exemplaren bestellen met nummers, letters of iconen. Op deze manier kan ik nog heel wat unieke cadeautjes uitdelen bij de komende geboortes. Ook met de kleuren kun je trouwens spelen, dus je kunt je baby poster perfect aanpassen aan het geslacht van de baby. Nog een leuke kader erbij en hop je hebt het perfecte cadeau gevonden. ideaal om mee te nemen als je op babybezoek gaat of bij de babyborrel achteraf. Zo heb je gelijk nog een bijkomend onderwerp om over te praten.

Kwalitatieve geboorteposters

Mijn eerste exemplaar is ondertussen afgegeven en de moeder glunderde. Logisch, want het gaat dan ook om een kwalitatieve geboorteposter. Het formaat 50 x 70 cm is groot, maar niet overheersend en kun je overal in huis kwijt. De druk was uitstekend van kwaliteit en ongetwijfeld gaat deze poster jaren mee aan de muur. Je kunt trouwens het hele bestelproces online afronden op babydruk.nl. De levering van mijn geboorte poster was volledig gratis, wat toch ook mooi meegenomen is. Bovendien zijn de geboorteposters al helemaal niet duur, zeker als je weet dat de poster heel wat jaren aan de muur blijft hangen en een blijvend aandenken is aan een fantastische gebeurtenis. Echt, er zijn veel duurdere geschenken die heel wat minder impact hebben.

Een echte aanrader

Je merkt het, ik ben alvast helemaal verkocht. De nieuwe hype van geboorteposters omarm ik helemaal en stiekem hoop ik er zelf eentje te krijgen moest ik in de toekomst zwanger worden. Nu maar hopen dat mijn vriendinnen meelezen en de nodige stappen ondernemen.

Geef een reactie