1. Algemeen

Deze webshop wordt beheerd door Babydruk, statutair gevestigd te Daalakkersweg 2-74, 5641 JA Eindhoven, Nederland. Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, onder het KvK-nummer 59064730.

U kunt via info@babydruk.com contact met ons opnemen.


2. Privacyverklaring

Op deze algemene voorwaarden is onze privacyverklaring van toepassing. Wij gaan vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens. De privacyverklaring vindt u terug op onze website.


3. Bestelling en levering

U kunt uw bestelling plaatsen op www.babydruk.nl. U kunt zowel één als meerdere producten tegelijkertijd bestellen. De geselecteerde producten worden geplaatst in uw winkelwagen.

U zult uw bestelling afronden na het invullen van uw gegevens en het kiezen van een betaalmethode. Hierna krijgt u een bevestiging van uw bestelling op de door u opgegeven e-mailadres. Wij streven ernaar om uw bestelling tijdig te leveren.

De levering van uw bestelling geschiedt door PostNL. Bestelt u een product vóór 15:00 uur? Dan nemen wij uw bestelling nog zelfde dag in behandeling. De status van uw bestelling kunt u volgen via de Track & Trace-code die u ontvangt, nadat wij u bestelling hebben verzonden.

Is er sprake van onvoorziene omstandigheden, zoals onvoorspelbare weer- of verkeersomstandigheden? In dat geval kan uw bestelling vertraging oplopen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een dergelijke vertraging. De levering van uw bestelling geschiedt door PostNL.


4. Prijzen en verzendkosten

De prijs van een product is uiteindelijk de prijs die tijdens de bestelling van toepassing is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen die vermeld zijn op onze website zijn inclusief BTW.

Indien u een bestelling annuleert, betalen wij exact het door u betaalde bedrag terug. Wij betalen alleen de verzendkosten terug in het geval dat u alle producten van uw bestelling retourneert. Retourneert u enkele producten waarbij u de overige producten thuis houdt, dan betalen wij de verzendkosten niet terug.

Prijzen zijn inclusief BTW.


5. Betaling

De betaling van uw bestelling kunt u door een aantal betaalmethoden voldoen. Onze betaalmethoden zijn: iDEAL, Bancontact, Creditcard (Visa, Mastercard en American Express) en overboeking (achteraf betaling), KBC/CBC Payment Button.


6. Bedenktijd en Herroepingsrecht

U kunt ons ruilen & retourneren policy terug vinden onder klantenservice → Ruilen & retourneren


7. Garantie

Op onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Hierbij kan het gaan om een verkeerd product, een beschadigd product of een product met een foutief geleverde hoeveelheid.

Indien u onregelmatigheden aantreft na het ontvangenvan het product, dient u ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen.Wij streven ernaar om de onregelmatigheid op korte termijn op te lossen.


8. Producten en maten

Niet alle geboorteposters worden 1:1 schaal geleverd. Zo worden horizontale posters (zoals, trio poster) niet 1:1 schaal geleverd. Dit is niet mogelijk i.v.m. hoogte van de poster.

Er is altijd een klein afwijking mogelijk in uw 1:1 schaalposter. Deze afwijking zal niet met blote ogen zichtbaar zijn.


9. Toepasselijk recht

Op onze Algemene Voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Elke overeenkomst voor de aankoop van producten op deze website en alle geschillen die in verband daarmee voortvloeien, worden eveneens beheerst door het Nederlands recht.

Wij kunnen onze Algemene Voorwaarden na verloop vantijd wijzigen of anders bewerken zonder voorafgaande kennisgeving. Kijkhiervoor regelmatig op onze website om te zien welke Algemene Voorwaarden vantoepassing zijn.