Algemene voorwaarden


1. Algemeen

Deze webshop wordt beheerd door Babydruk dat onderdeel is van EPIA B.V., gevestigd te Schootense Loop 4L, 5708HX Helmond, Nederland. Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder KvK nummer 82583455.

U kunt contact met ons opnemen via info@babydruk.com


2. Privacyverklaring

Op deze algemene voorwaarden is onze privacyverklaring van toepassing. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. De privacyverklaring is te vinden op onze website.


3. Bestelling en levering

U kunt uw bestelling plaatsen op www.babydruk.com. U kunt één of meerdere producten tegelijk bestellen. De geselecteerde producten worden in uw winkelwagen geplaatst.

U rondt uw bestelling af na het invoeren van uw gegevens en het kiezen van een betaalmethode. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw bestelling op het door u opgegeven e-mailadres. Wij streven ernaar uw bestelling op tijd te leveren.

De levering van uw bestelling gebeurt door DPD of een lokale koerier. Bestelt u een product voor 15:00 uur? Dan verwerken wij uw bestelling nog dezelfde dag. De status van uw bestelling kunt u volgen via de Track & Trace code die u ontvangt nadat wij uw bestelling hebben verzonden.

Zijn er onvoorziene omstandigheden, zoals onvoorspelbaar weer of verkeersomstandigheden? Dan kan uw bestelling vertraging oplopen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een dergelijke vertraging. De levering van uw bestelling verloopt via DPD of de lokale koerier.


4. Prijzen en verzendkosten

De prijs van een product is uiteindelijk de prijs die geldt tijdens het bestelproces. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief het BTW-bedrag.

Als u een bestelling annuleert, betalen wij u exact het betaalde bedrag terug. We betalen alleen de verzendkosten terug als u alle producten van uw bestelling terugstuurt. Als u enkele producten retourneert waarbij u de andere producten thuis houdt, vergoeden wij de verzendkosten niet.

De prijzen zijn inclusief BTW.


5. Betaling

Betaling van uw bestelling kunt u doen via een aantal betaalmethoden. Onze betaalmethoden zijn iDEAL, Bancontact, Creditcard (Visa, Mastercard en American Express) en bankoverschrijving (achteraf betalen), KBC/CBC Payment Button.


6. Herroepingstermijn en herroepingsrecht

U vindt ons ruil- en retourbeleid onder klantenservice → ruilen & retourneren.


7. Garantie

Voor onze producten geldt een wettelijke garantie. Dit kan een verkeerd product zijn, een beschadigd product, of een product met de verkeerde hoeveelheid geleverd.

Indien u na ontvangst van het product onregelmatigheden constateert, verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk te informeren. Wij streven ernaar de onregelmatigheid op korte termijn op te lossen.


8. Afmetingen en kleuren

De afmetingen van de illustraties & kleuren van de posters kunnen iets afwijken van de preview op de website. Dit komt omdat de kleur en grootte die je ziet op je desktop/laptop/telefoon afhankelijk zijn van de schermkalibratie.


9. Toepasselijk recht

Op onze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Op elke overeenkomst voor de aankoop van producten op deze website en eventuele geschillen die in verband daarmee ontstaan, is eveneens Nederlands recht van toepassing.